Ел. Ник

Петр Коваль
       
        Напевно, ти усе ж єси,
        Бо хто іще крім тебе, боже,
        Талантів, розуму й  краси
        В людину стільки вкласти може.
        Так довго прикидалась, що проста,
        За ніс мене безсовісно водила.
        Твій час безцінний, ти таки свята,
        А, може, під одежею ще й крила?
                25.02.2013