Засентябрило... укр

Ирина Бондарь Левобережная
Вересневе...

А взимку тут не буде листя.
Тут буде тихо, як у сні...
Кущі ожИнові сплелися,
Та сяють ягідки рясні.
Під прохолоду вересневу
Кружляє листя золоте...

Душа ще тягнеться
                до неба.
Але вже квітом
                не цвіте...