***

Наталья Лобастова
Краплини   поту   капали   на  губи
Коли  ти   пристрасть   віддавав   мені…
Стискала  міцно   від   бажання   зуби…
Причина  не  в  грузинському  вині….

Ти   шепотів   що  я   найкраща  в  світі
І  кожну   клітку   цілував   мені…
І  стверджував  що   стримують  лиш  діти…
Причина  не  в  грузинському  вині…

Коли  питання  ставилось  розлуки,
Ти  зник  від  Сонця… Затаївсь  в  тіні…
Де  ті  могутні,  чоловічі  руки?
Причина  не  в грузинському  вині….

Не  усміхнусь  і  навіть  не  заплачу,
Не  шепотітиму  «кохаю»  у  вісні,
Можливо  я  нічого  і  не  значу…..
Причина  не  в  грузинському  вині…

Пробач,  прости,  не згадуй  вже  не  треба….
Я  за  межу  переступлю  сама,
І  дивлячись  засмучено  на  небо
Наллю  собі  грузинського  вина…..