***

Наталья Лобастова
Засідають депутати у Верховній Раді
Хтось довбеться з ранку в носі..
Хтось сидить в засаді...

Кнопки вже порахували,
карточки в кишені...
Опозиція блокує,
Чечетов скажений....

Голосуєм персонально
Руки піднімаємо
Ох і вибрали нардепів...
То тепер і маємо...

Вже літали черевики
Дерлися чуприни..
Кулаками били пики
Але все до спини...

Дармоїдів настав час
Викидати з Ради...
Ви загнали в стійло нас....
Не радійте, гади!

І на вас знайдеться суд...
Божий. справедливий...
Знайте, вас кляне весь люд....
Бо ви дійсно. ЗВІРІ!!!