Сонце не втрача надiй

Анатолий Павленко
Сонце  не  втрача  надій  зігріть
Прохолодой  вражену  округу.
Та  не  повернути  літа  й  мить,
То  ж,  даремні  всі  його  потуги.

Вже  густа  холодная  імла
Вранці  всі  низини  заповняє.
Шансу  на  повернення  тепла
Осінь  для  землі  не  залишає.

---