Обвывательная

Обвыватель
"У-у-умный пёс на ку-у-урицу-у-у не лает",
У-у-у него дела есть поважней:
У-у-увлажнить лопату-у-у.. у-у-у сарая,
У-у-усмирить соседских кобелей,

У-у-укусить за у-у-ушко нежно Жу-у-учку-у-у,
У-у-убедить её не у-у-усложнять,
У-у-увести в ку-у-усты потом на слу-у-учку-у-у,
У-у-ублажить и сразу-у-у.. у-у-убежать,

У-у-утащить, у-у-урвав из ру-у-ук, сосиску-у-у,
У-у-уму-у-удриться даже  не одну-у-у,
У-у-ухватить за хвост зу-у-убами киску-у-у
и повыть у-у-устало на Лу-у-уну-у-у-у-у-у-у..