Наболiле

Любов Ведута
НАБОЛІЛЕ

Грім взяв жовту нагайку блискавки
І ударив, і ще ударив,
А вона з несподіванки зблиснула,
І ще раз, щоб було до пари.

Обпекло синє небо - гаряче,
Та й від грому воно тремтіло.
І чого так сваряться? Знати б ще...
Дуже, мабуть, в них наболіло...


(збірка "Вітрила простору", 2012)