полярное сияние

Макин Тоша
медленно
как бы нехотя
планета проворачивается
и подставляет солнцу
другой бок

на долгих полгода
нам предстоит ночь

полярное сияние в твоих глазах
даёт мне право предположить
что ты уже знаешь
как её скоротать

===============================

повільно
як би знехотя
планета провертається
і підставляє сонцю
інший бік

на довгих півроку
на нас чекає ніч

полярне сяйво в твоїх очах
дає мені право припустити
що ти вже знаєш
як її скоротати