Вересень

Олеся Райська
      Вересень
       ересень
        ресень
         есень
          сень
           ень
            нь
             ь
   Вересніємо потроху
     кожен день
       все менше літер
        залишається на спомин
         як тобі така абетка
          все одно - щасливий
               ти???