смайлик

Макин Тоша
микрорайон обесточен
растворился во тьме
луна этой ночью
упала мне
на ладонь
потом осколками
в горячий
вязкий
кофе
я выпил лунную горечь
подведя итог катастрофе

ты стояла под звёздами
как под дождём
окунала волосы
в небеса бушующие огнём
на изломанной кромке
галактики
ярким ногтем
нацарапала смайлик

=============================

мікрорайон знеструмлений
розчинився у темряві
місяць цієї ночі
впав до мене
на долоню
потім уламками
в гарячу
в'язку
каву
я випив місячну гіркоту
підвівши підсумок катастрофі

ти стояла під зірками
як під дощем
занурювала волосся
в небеса бурхливі вогнем
на зламаним кромці
галактики
яскравим нігтем
надряпала смайлик