ОС! НЬ

Тамара Романова
Ходить осінь під вікном
Шукає вже собі притулок.
Розмалювала, все кругом,
Чарівний той малюнок.

І жовтим сад стоїть увесь,
Лиш яблука ще чевоніють.
А літо бабине блукає десь,
тепла останнього надія.

Холодні дні та вечори,
дощить буває зранку.
А серцю хочеться весни,
та теплого світанку.

Та ходить осінь під вікном
малює пензлем новим.
Огорне інколи своїм теплом,
та задощить поновій.