Э. Дикинсон. 1240. The Beggar at the Door for Fame

Ольга Денисова 2
1240

Просите славы у дверей –
Снабдят охотно вас.
Но в том, что есть небесный хлеб,
Откажут, показав.
29.08.2013




1240

The Beggar at the Door for Fame
Were easily supplied
But Bread is that Diviner thing
Disclosed to be denied