Нi, це не приступ мазохiзму

Петр Коваль
Якби тоді давно мені моє "тепер",
Повісився б на першій деревині.
Пивний живіт ношу з собою нині.
Від хропу вже комар останній вмер.
Зубатим бути на словах лиш можу.
А сиво-лиса голова, а рожа?
То ж не купуйтесь на красиві вірші,
Їм гріш ціна, їх автору - не більша.
Крім всього, це не приступ мазохізму,
Собі, любимому, профілактична клізма.