Энже бортегем

Ирида Акалы
Кызым, кызым, йолдызым,
минем энже бортегем...
инде еракта янасын,
бигрэк тэ сагындырасын!

Син минем куз нурым,
Ышанычым, ярдэмчем,
буген генэ китсэн дэ
сагынып улэ язамын...

Актан булсын юлларын,
Уннан булсын эшлэрен,
Сердэш булсын дусларын,
Терэк булсын сойгэнен!!!

Якты уйлар уйлыймын,
Изге телэклэр телимен,
Тагын нишли аламын-
Еракта бит эниен...