Соняшник

Аркашес
Зацвітає  соняшник,
Золотавий  соняшник.
Він  завжди  до  Сонечка
Личко  поверта.
Хочу,щоб  і  милий  мій
Був  зі  мною  вірним  би.
І  мене  до  серденька
Ніжно  пригортав.

Зацвітає  соняшник-
Золота  голівонька!
А над ним  виспівує
Пісню  жайворон.
Я  з  тобою,милий  мій,
Хочу  буть  щасливою,
До  твойого  серденька
Трапити  в  полон!

Зацвітає  соняшник,
Наче  сонця  копія,
Він  своєю  постаттю
Землю  веселить.
Ми  з  тобою,милий  мій,
Будемо  щасливими,
Будем  один  одного
Гаряче  любить!

Зацвітає  соняшник,
Золотавий  соняшник,
Світлою  надією
Є він  для людей. 
Ми з тобою,друже мій,
Будемо одружені,
Золотих,як соняшник,
Матимем дітей!