Two feet between the beds

Принцалександр
Previously published by me ( as all other my English poetry ) on other sites under the name princeAlexander / princealexander .
------

The bedroom in the Airport's hotel
With ghostly guests is occupied.
Two people share it this night
The woman and the male.

The curtains hide the moon's bright light,
Two silhouettes look pale ...
It's calm and quiet there inside,
The silence reigns between the guy and girl with pony tail.

Two beds are furnished side by side,
Being placed so scary tight.
The two lie close in their beds
Within the reach of hands.

They are not strangers in the night.
They use to share one bed.
But now something is not right ...
Two feet of loneliness on guard are in between them set.

Few years passed as they went on in their separate ways,
Now they keep trying makе their lives to run into replay.
Will they unite or wall of time will keep them stay at bay ?
I don't know, and, in fact, it's not for me to say.
---
Спальня в отеле аэропорта ...
Ее занимают призрачные гости своего прошлого ...
Два человека делят ее в эту ночь:
Женщина и мужчина.

Шторы скрывают яркий свет луны,
Два бледных силуэта едва различимы в окне ...
Внутри там царит молчание и
Тишина - между парнем и девушкой с хвостом пони.

Две кровати стоят бок о бок,
Они находятся так опасно близко друг от друга ...
Двое лежат в своих постелях
В пределах досягаемости руки.

Они не чужие в ночи.
Они раньше делили одну кровать на двоих.
Но теперь что-то не так ...
Пространство длиной в два фута находится между ними как охранник их разобщенности.

Прошло несколько лет, с тех пор как они разошлись.
Все это время они пытались переиграть свои жизни.
Сойдутся ли они сегодня или стена времени будет держать их порознь?
Я не знаю, и, по сути, не в моих силах предугадать, что произойдет между ними.