В долонях у любовi

Анатолий Павленко
В  далекі,  незапам’ятні  літа,
У  пору  ще  не  знаних  модних  брендів
Народжена  в  умах  людських  легенда,
Немов  Земля  стоїть  на  трьох  китах.

Та  я,  одначе,  стверджувать  готовий:
Земля  лежить  в  долонях  у  Любові.

---