Вiдпустiть ви мене...

Оксий Ожына
Відпустіть ви мене у далекі краї,
Де збуваються мрії дитячі!
Там співають про вічну любов солов'ї,
І цілуються зорі гарячі...


Там із квітів і трав у нектарі-меду
Роси падають прямо ув очі:
Розсипають навколо снагу молоду,
Та ніхто її пити не хоче!


Там дерева танцюють під стукіт сердець
У мереживо щастя убрані...
Я подамся туди навпростець-навпростець,
Й пропаду в золотому тумані..!