Заломлення

Марина Довбня
Себе випереджає час, летить,
не втишити нестримної гонитви,
і замінили почуття умить
конструкції складні і алгоритми.

А у земної кулі наяву
симптоми вже хронічної хвороби,
і люди, (серед них і я живу),
бактерії малі під мікроскопом

Ви не повірите, в цій небезпечній зоні
на долю ще ворожать по зірках,
і всі думки стотисячні, мільйонні,
як конденсат в кімнаті на шибках

А хтось так і не дочекався ранку,
хтось впав тому, що високо злетів,
а знаєте, життя-з водою склянка,
де заломився промінь почуттів.