Ви вилерай...

Владик Батманов
Ви вилерай заз муьгьуьббат аквазва,
Вав йифериз зун ахварай рахазва.
Яр,ви рикlин къене зи рикl куда за,
Ваз муьгьуьббат зун амай кьван гуда за.

Ваз минет хьуй яргъаз жемир,агата,
Хъвер багъишиз зи вилик вун акъата.
Вун рикlеваз суза ава зи чанда,
Вун галачиз бахтсуз я зун ватанда.