***

Наталия Маленко
Як важко забувати,як важко пробачати.людей яких колись любив.Переверни останній лист книжки і викінь на смітник.В житті не може все тривати вічно.маятник часів зупинк час.остудится осінній чай.в театрах припиняться вистави і я забуду про страждання.як легко просто забувати і бути вільним наче птах і відчувати м*якість часу який цілує мене у вуста .