Присвячу ться бабуci

Татьяна Окуневская
Кудись у далечінь
Пишу тобі листа
І присвятить тобі
Хотілося б вірша.
Але немає слів
Чекаю і люблю
А ти мені пиши,
Як я тобі пишу.
Про яблуневий цвіт
Про м*яту у садку
Про вулики гучні
Та бджоли працьовиті
Про мед отой густий
Прозорий, як янтар
Я вже думками там,
Думками рину в літо.
Ти лиш мене чекай
І не сумуй, навіщо?
Частинка мене там
З тобою буде вічно.
Нас відстань розлучила
Така вже наша доля
Я прилечу на крилах
З вершин тобі додолу.
Мене ти приголубиш
Нарешті ми зустрілись.
Я знаю, що сумуєш
Бо ти мені приснилась.
2003.