Моi дiди, - iсторiя краiни...

Лариса Лорнет
Мої діди,- історія країни,
знедолені мої учителі,-
пройшли фронти, поранення, руїни;
професорів зростили за нулі.
Політика нікчем здоров’я підірвала.
Втрачай дітей,- терпи інтелігент,
бо хамократія тебе ворогом звала
і клеїть досі ті доноси: «він  агент».