Збила зозуля вершки нам на тiстечко...

Лариса Лорнет
Збила зозуля вершки нам на тістечко.
спів кришталевий напоїв криницю
Бджоли у соти зачинили літечко.
Скотилась обручка вогнем під копицю.

І вже там і тут зайнялося багряно
І смутком тих розкошей мліє земля
Ноктюрн дощовий по листках фортепьяно
Шопеном і Вагнером ллє  на поля.