Как пьют вино

Принцалександр
В любви целуют так как пьют вино.
Подметил это сходство я давно ...
Одни смакуют радость жизни мелкими глотками,
Другие залпом пьют, чтоб не погасло жажды пламя.
---
Love's kissing is akin to drinking wine.
I noticed similarity of these with time.
Some relish joy of life in sweet small sips as connoisseurs,
Drink others in one gulp to not extinguish flame of thirst.