До

Лариса Лорнет
До світанку молюся за тебе мій краю.
Прокидайся в мелодії, квітни над плаєм.
Знак душі, дух святий від розмаю харизма.
Мрії  сині віків вишиває Вітчизна.
Обертає вінець золотеє світило,
Ним вінчає тебе, Українонько мила!
Будь бажана, як Сонце навіки віднині!
Ніжно й радісно долі у кожній родині
Пригорни всіх хто любить тебе й поважає
Обдарована мати талан свій пізнає!