Моя мала

Миша Стан
Моя мала із мого села
Моя мала файна й весела
Моя мала нас з тобов доля звела
Моя мала мене з розуму звела

Моя мала - щастя 42 кіла
Моя мала важливіша за усі діла
Моя мала мене коханим назвала
Моя мала чом раніше ти моєю не була

Ми з тобов виростали у однім селі
І з тобов гралися як були малі
Я не знав навіть що так усе буде
Що з тобов разом доля нас зведе

В різних класах ми вчилися з тобов
Ти була моя секретная любов
Ти навіть ночами снилася мені
І малював твоє ім'я я на вікні

Я пішов учитися в мукачівський й коледж
Та тебе мала не забував я теж
Дівчат було там - хоч Тису гати
Та на умі у мене була тільки ти

Я з Мукачева додому 'ся вернув
І на тебе погляд свій звернув
Стала файніша й підросла
Та для мене ти осталася мала

Та пійшов я скоро по "світах"
А ти вдома росла не по літах
Поступила ти у інститут
А я "застряв" без тебе тут

Говорили вуличні тітки
Про тебе всякі там плітки
Та я не вірив тій брехні
Бо ти дала обіцянку мені

З тих пір води багато потекло
Ти з Києва вернулася в село
Вернулась ти назад в Углю
Бо знала ти що я тебе люблю

Боже мій я все життя цього чекав
Ти та котру так довго я шукав
Шукав тебе я на краю землі
А ти жила у моєму селі - Углі

Ти моя угляночка мала
Для мене як косичка розцвіла
Я завжди хочу любоватися тобов
Бо то є настояща в нас любов

Щастя - поруч щастя - є
Ти найбільше щастячко моє
За все кажу я: "Богові хвала!
Що у мене є моя мала!!!"

Автор: Михаил Стан, с. Угля, 24 августа 2013 г.