Дахаро чехайо

Аза Атагинская
Дахаро чехайо,
Геналло хьегайо.
Ткъа дагна-м ца тоьа
Адамийн йовхо!
Къестаран балано
Бlаьрахиш лиешадо,
Дахарх дlакъаьстинарш
Биц соьга-м ца бало.

Гlенаша lехайо,
Сатийсам алсамбо.
Самахдерг, гlенахдерг
Цхьатерра-м ца нисло.
Замано со къанйо,
Дегlан ницкъ иэшабо.
Жималлехь мел хилларг
Ойлане дерзадо.

Дахаран терзано
Хиллачийн жамlаш до.
Хилладерг замано
Юха-м ца дерзадо...

     Азман Джабраилова