Намрiяне кохання

Ксюша Любимова
1к:
Неначе сон видіння бачу
Мені твій погляд дарить вдачу
В моїй руці твоя рука
Звела нас доля на віка
Розвіють сумніви й тривоги
Кохання наші монологи
Дороги наші вже зійшлись
Молю тебе мені наснись
Приспів:
Завжди кохать тебе я буду
Завжди твій погляд не забуду
Завжди ти будеш лиш моєю
Завжди повір мені завжди
Одна нас доля поєднає
Одна зоря над нами сяє
Завжди ласкава і привітна
Завжди повір мені завжди
2к:
Зійшла зоря над містом рання
Я мав надію й сподівання
Мрією зведені шляхи
Нас поєднали назавжди
І ось з тобою розмовляю
Але чомусь не відчуваю
Твою взаємність й почуття
Невже пусте намріяв я
Приспів:
Невже я в мріях помилився
Невже твій погляд лиш наснився
Невже в коханні загубився
Невже ти кажеш ні невже
Невже ти тільки лиш бажання
Невже оманливе кохання
Невже нас доля розведе
Невже скажи мені невже

Завжди кохать тебе я буду
Завжди твій погляд не забуду
Завжди ти будеш лиш моєю
Завжди повір мені завжди
Одна нас доля поєднає
Одна зоря над нами сяє
Завжди ласкава і привітна
Завжди повір мені завжди


(Виконавець Ігор Нетлюх)