Хочеш бути м цним?

Валентина Черняева
Якщо хочеш ти, дитино,
Міцною рости, повинна
Слухатися мами й тата.
Вітамінів їж багато.

Щоб міцною бути спинці,
Не лінуйся на розминці.
Ввечері, як прийде втома,
Відпочинь у ліжку вдома.