Злочин серця

Сергей Масечко
На грані можливих для тебе життів,
По спині гарячих і голих емоцій,
Попри сотні колючих тривалих дощів,
Прогнати себе, щоб загнити у стоці.

Не згоден сидіти  в самому собі,
Бажав, щоб було набагато простіше.
Брехав, що сягаєш небесних орбіт.
Болото ховав й почувався чистішим.

На перехресті доріг ти злочин зробив,
Для себе зізнався у власній провині.
Додолу упав і без страху завив
До сонця ,що зникло в сірій павутині.

Навіки хотів, а втратив за  мить.
Ти клявся на честь за єдність сердець.
Та серце твоє як і її вже димить.
Трагедія словом –  мав бути вінець…