Облиш слова

Ольга Бурковская
Облиш слова… хай душі поговорять…
Хай погляди зустрінуться в пітьмі
Твій подих душу мою заспокоїть...
І затремтять твої вуста німі...

Облиш слова.. Навіщо нам їх чути...
Серця, тріпочути, усе передають...
Хоч я не можу завжди поруч бути,
думки мене до тебе віднесуть...

Мовчи.. Мовчи... Не треба слів нетлінних...
В мовчанні більше змісту, ніж в словах...
У нашім подиху тремкім і ніжнім...
Відлуння всього, що завмерло на вустах...

Облиш слова... Я й так все розумію...
Лиш подих твій... Все скаже погляд твій...
Без тебе серце і душа німіє...
Та виплива сльозинка із - під вій...