Фа

Лариса Лорнет
 
Фантазіє, фантасмагоріє,- фантастика!
Ви - щось єдине, життєдайнє, - дух космогонії.
Ви супроводу струм, вогонь,- світло життя в агонії.
Ви проростаєте крізь пустку,- яви готика. 

Нас заспокоюють ночі  безсоннії,
оновленням глибин хвилююча эротика,
для підсвідомості таємне не екзотика,
Фантазія – бог, цілісність  симфонії!

Фантасмагоріє, ти благословення,
місток і провід, чистилище і одкровення!
Зруйноване бажає поєднання.

Фантазіє,  священного співдружність,
в  безмежжі всесвіту любов і пізнання,
в хаосі темряви, зірок потужність.