Желтые хризантемы. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Жовтим медом осіннім
І гірким ароматом.
Світлом сонячним, дивним,
Що тобі не пізнати…
Теплим леготом літнім,
Оксамитовим глянцем,
Шлють проміння привітно
Як закружене в танці…
Чарівні королеви,
Поцілунок останній…
Не чіпай хризантеми!
Хай цвітуть до смеркання….