Професiя мама

Люба Пентелюк
У Тані мама вчитель.
Поштарка у Петра.
У Сільви мама лікар,
Лікує всіх вона.

Аптекар у Богдана.
У Лілі перукар.
А моя просто мама,
Професія така.

Матусю ми цінуєм,
Три брата, тато і я.
Вона ж бо в нас єдина,
А ми її сім'я.