qari qris

Stanislava
озирнись, озирнись, озирнись.
по той бік небуття, небозлам.
де той рік, де той час, де не скрізь
сам на сам, сам на сам, сам на сам?

горе в дім, горе й дощ, горе й дощ.
поміж веж, де я теж, поміж площ,
де живе листопадовий стан
день у день, з року в рік, крок - і там.

з майбуття в небуття ллється вись.
озирнись, озирнись, озирнись.