Як учагын

Разина Кинзябулатова
Ошеп-тунган чакларым бит,
Мохтаж чагым жылыга,
Чит – ятларнын жылысына
Кунеллэрем эрсез кызыга.

Эх,Иркэм,Син
Як учагын! Яктысына
Мин килермен тон ерып,
Чакыр гына мине, зинхар,
Мин яраткан кой сузып.

Жылытырмын кулларымны,
Юаныр кунеллэрем,
Як учагын, мин килермен,
Бетте туземлеклэрем!..