***

Натали Смис
Блукаешь  звитому
Не  мов  останній галеон
Чекаешь  світла
Але  сьогодні  його  німа
Він  там сидіть   і  журітся  на  піднебіння
Немов від  через  хвільку  вже  заплачить
І затопити  землю своїми тяжкими спогадамі  про  це
Його  кохаешь  за  те  що   вин  такий  як  е
І  не  тому  що  подарунки  він  тобі  багато  даруватиме
Але  тому  що  вин  тобі  трімае
І  не  дае  тобі  тревожітісь  про  це
Бувае  часто  блукаешь  звитому
Не  мов  останній  галеон
Але  сьогодні  ті  едіна 
яка  сидіть  його чекае
До  ранішнього світла 
Так  що  ось  так......