я...

Виктор Адрага
я
не я

я
маленький
хлопчик
що бігає
по моєму
подвір'ї

сміється
від лоскотіння
бур'яну
по голих литках

купає
кота
у старих
ночвах

кидає
камінці
через паркан
(чи є
там хтось?)

видирається
на
найвище
дерево

збирає
комах
у
коробок
з під
сірників

стрибає
присідає
гигочє
крутиться
мов дзига

поглядає
на зашторене
вікно
чи слідкую
я
за ним

і засинає
втомившись
у мене
на руках

майже
щодня...