Вечiр осiннiй

Татьяна Окуневская
Вечір осінній,
Листям шепоче
Золотом грає в
Коси і в очі
Смутком на серці
Затишком дому.
Вітром озветься
Мені не знайомій
Почне залицятись –
В кішені листочки   :
« Давай зустрічатись у
Ці вечерочки?
- До літа далеко, -
Вітер шепоче –
- Зі мною так тепло…
І дивиться в очі »
- Давай заблукаєм
- Між сонцем і вітів
Тебе не шукають ніхто не помітить.
А я заплітатиму коси та квіти…»
Невже я самотня
Що вечір помітив.

2008 р. 7 жовтня