Бути самотнiм

Паша Броский
і шоби там не казали, як день вчорашній,
життя пролетить й залишить тебе без одеж,
та бути самотнім, повір, то зовсім не страшно,
якщо не кохаєш ... і — нікого не ждеш...

© Паша Броський