Молодiсть

Паша Броский
навіть якщо ти здоровий неначе зубр,
молодість швидкоплинна - і всьо, кранти.
в молодості натягаєш штані та чистиш зуби,
в старості надягаєш зуби та чистиш штани...

© Паша Броський