Небо всiяне рясно зiрками...

Лена Панасенко
Небо всіяне рясно зірками,
Що в зіницях Твоїх мерехтять...
Я бажання своє потаємне
Загадаю на цей зорепад...

Тихо падають зорі в долоні
Ночі темної там - вдалині...
Моє серце в Твоєму полоні -
В нім так солодко бути мені...