Менi б посеред серпня снiгопад

Петр Коваль
Мені б посеред серпня снігопад,
Арктичне  сяйво, пелюсток порошу...
Плече твоє поцілувати зможу?
І вижити, щоб повернутися назад?
Навіщо? А щоб ще раз пережити миті,
Коли волошки квітнули у житі,
Буяла пишно різнобарвна осінь,
Вливалась в очі неба ніжна просинь.