Лелека

Наталия Курчевская
Лечу до тебе
Крилом лелеки,
Моє кохання,
Милий, далекий.

Там мiй коханий
Мене чекає.
По свiту серця
Мене вiн знає.

Зоряна нiчка,
Вiтер спiває.
Де моє серце?
З твоїм лiтає.