На 5. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Буває, хочеш виглядать на п`ять,
І робиш модну зачіску, чи стрижку,
Та суть свою гнилу не приховать,
Якщо слова кидаєш, мов відрижку.

На п`ять не захистити і диплом,
Як очі злі, та погляди колючі.
Не будеш нагло лізти напролом –
Не треба буде падати болюче.

Життя екзамен на здаси на п`ять,
Як до людей звертатись будеш жалом.
ЛЮДИНОЮ лиш хочеться назвать
Нам ту, яка у гніві промовчала…