Деталь

Алиса Небесная
Ти знаєш, є на світі правда,
Хоч іноді вона бува гірка.
Розкрию я тобі свої всі карти,
Які так довго в серці берегла.

Я - лиш деталь у колі механізму,
Яка тримає ритм серцебиття.
Я - те звено, яке не має змісту.
Моє життя - твоє життя.

Я хочу бути щирою з тобою,
Щоб знав ти про мої думки.
Не можу бути з тугою й журбою!
Я хочу жить лише тобою!!!

Я мрію бути сизокрилим птахом,
Що крила розправля у далечінь.
Літати вільно, величезним змахом
І віддавать любов, як небо синь...