Лише ескiз

Петр Коваль
Лише ескіз сюжету, тільки сутність,
Відсутні в нім минуле і майбутність.
Фантасмагорія із крихтами реалії:
Холодне полум’я, яке не спалює,
Тиск, що чомусь стомився тиснути,
І блискавка, яка боїться блиснути,
Тому даремним є чекання грому…
А внаслідок – глуха безмірна втома.
09.08.2013