Ще не кiнець, нам рано ще на вихiд

Петр Коваль
«…Дохідливо і коротко Ви повторіть
Ще раз усе, що перед цим сказали».
Над виходом уже давно EXIT горить
Багряним у покИ-що темнім кінозалі.
В нас час ще є, але його до болю мало,
Ми цінувати маєм кожну мить.
Адже невдовзі надійде  момент,
Коли екран заявить нам THE END.
Життя сочиться через часу сито,
Але звести його зуміє нанівець
Лише по нашому написаний КІНЕЦЬ,
То ж ВИХІД із життя для нас закритий.
В нас не зима, ми на порозі в осінь з літа,
Нам не указ THE END-и і  EXIT-и.
             07.08.2013