Улыма-Данисыма...

Ирида Акалы
Улым, улым, сабыем
Минем нэни наныем!!!
Йокла инде,йом кузен
Мин дэ инде арыдым!!!

Коннен буе чабасын,
Ошатмасан,кычкырасын,
Артыннан йореп арамын,
Эт урынына каламын...

Каян чыга шаянлык???
Кайдан гына аласын???
Юлында нэрсэ тора
Барысын да кырасын!!!